Att renovera hus...

All tid som inte ägnas åt Tilde, vår älskade dotter, ägnas just nu åt funderingar kring hur vi ska renovera vårt hus. Vi kommer förhoppningsvis att snart få komma in och börja riva och det känns bra att snart vara Stödebor.

Alla som håller på att renovera vet precis hur mycket det är att fundera på och just nu har vi kört fast lite. Ett tips till alla som ska renovera, börja fundera i tid för då hinner ni göra misstagen i tankarna bara och inte i huset. Vi har gjort en sisådär 15 ritningar på hur vi ska renovera köket men har spolierat dem en efter en när de fått sjunka in och efterhand kommit på nya lösningar. Men nu har vi kört fast lite och då måste man ta några dagar och inte tänka på det och sedan återkomma till den senaste ritningen för att komma på lite nya idéer.

Som tur är har vi då renoveringen av badrummet att ägna oss åt den tid som vi låter kökets funderingar sjunka in :) Där har vi gjort ungefär lika många ritningar som till köket men kan inte heller där känna oss helt nöjda än...

Ja ni hör ju, det går för runt med idéer och lösningar där uppe i skallen och vi känner oss långt ifrån klara på hur vi vill ha det, men bra det kommer det bli, det är vi helt övertygna om!!!

1 kommentar:

Frank och jag sa...

Nu var det ju GRYMT segt på den här bloggen....