Imorgonbitti åker vi på semester!!

Nu har vi nästan packat klart och alla väskor står i hallen och väntar på att bli burna ut till bilen. Vi har städat bilen och grejat inför resan hela dagen idag, det är mycket att tänka på när man ska åka långt med småbarn, resesäng, vällingflaska, nappar, solskyddsfaktor, gosenalle m.m. Det krävs lite tanke men nu tror vi att allt ska vara med. Imorgonbitti äter vi bara frukost sedan sticker vi, ska bli hur kul som helst och jätteskönt tycker mamma och pappa! Vi längtar ner till skåne för att träffa alla men ska göra några stopp på vägen ner, blir för jobbigt att åka 100 mil i sträck. Vi hoppas att allt ska gå bra med Tilde i bilen och att hon ska vara samma snälla tjej som hon alltid är även på resan!!

Får se om det blir några inlägg från skåne kanske, annars får ni kika om ca 2 veckor när vi kommit hem för då finns det nog en del att berätta!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en härlig resa! Kör försiktigt och var rädd om er. Vi ses när ni kommer hem =) Kramis från Wilma, Olle m.fam

Anonym sa...

Hej Stumpan! Kul att ni kommit hem från semestern. Du får komma upp ngt o käka lite bulle. Såg ju ikväll att du ÄNTLIGEN ;) fått börja äta gosaker. Kram o puss från Sara