Renoveringen på Östanåvägen 5

Renoveringen av huset rullar på i ganska sakta mak, det är mycket att göra och vill man försöka hålla kostnaden nere som vi så ska man göra det själv och nu när Johan jobbar hela dagarna så hinner vi inte så mycket (det är ju inte så mycket jag kan göra där själv, utan det mesta kräver en mans handtag), det blir mer fart på bygget om några veckor när Johan får sommarlov. Dessa bilder är tagna den första veckan vi började riva.

Köket innan vi började rev...




Hallen (som ni ser har vi nu rivit det mesta i köket som ligger bakom hallen)


Bild tagen från köket ut i hallen och vidare bortåt i huset...

Vardagsrummet (en vägg har rivits bort)

Dags att öppna upp mellan vardagsrum och kök, spännande!

Å då var vi igenom...

Bild tagen från vardagsrum och in i köket.
Ännu en bild från vardagsrum och in i köket... Bild tagen från köket (öppningen) och ut i vardagsrummet. Tittar ni riktigt noga ser ni att vi har utsikt över Stödesjön från vardagsrummet.
Detta var en del bilder, för tillfället är det ännu mera rivet och just nu har vi tagit bort allt golv m.m. ända ner till plattan som huset står på och detta har gjorts i alla rum överallt i huset eftersom vi har bestämt oss att lägga golvvärme överallt. Ett jätteprojekt men det blir garanterat bra när det blir klart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, vad roligt att se bilder. Huset kommer ju att bli supermysigt med öppen planlösning, öppen spis och fönster med utsikt över sjön. Ska bli spännande att följa arbetet. Vad lyxigt med golvvärma i alla rum- härligt!

Roligt att se bilder på Tilde också. Jag har varit hemma så lite den här terminen så det är roligt att kunna hänga med i utvecklingen ändå.

KRAM o hoppas du håller vad du lovar!