Tänk vad humöret kan pendla...

Efter att varit gnällig i några dagar har denna dag med Tilde varit helt underbar och vi har njutit hela dagen. Dagen började med att Tilde hade en riktig mysstund med pappa och Tilde snackade som aldrig förr, hon jollrade och skrattade högt i en hel timme. Därefter tog pappa en kort promenad med henne och hon somnade direkt och fortsatte sedan att sova hemma på balkongen. Mamma och pappa åt frukost i lugn och ro och började sedan att packa lite inför sin skåneresa.

När Tilde sedan vaknade nöjd och utsövd tog vi och gjorde en tripp till Birsta City och kollade in alla nya butiker där ute. Tilde var på toppenhumör och satt i pappas famn och tittade och skrattade medan mamma sprang och kikade i affärerna. När Tilde sedan började bli lite sugan letade vi upp några sköna fåtöljer och tog en lång och mysig fika i lugn och ro. Vi hade då bestämt oss för att pappa Johan skulle testa att mata Tilde med flaska för första gången och det gick hur bra som helst, Tilde åt nöjt och med god aptit och somnade sedan i pappas famn.



Pappa lade över henne i vagnen och hon sov vidare en stund medan mamma och pappa kikade lite i affärer tillsammans denna gång. Dock vaknade hon efter en kort stund men var återigen helt nöjd och skrattade och njöt av allt folk runtomkring att titta på. Mamma och pappa började sedan bli trött på att kika i affärer (åtminstone pappa) och bestämde sig för att åka och handla på ICA Maxi, helt klart den bästa mataffären i stan. Tilde satt i bilbarnstolen och pratade och jollrade för att sedan helt plötsligt bara somna in, utan gung och utan gnäll, mamma och pappa var helt chockade. Hon sov sedan en bra stund och väl hemma hade mamma och pappa bestämt att hon skulle få smaka potatis och palsternacka och det smaskade hon på med länge. Hon fick även lite morotspuré som efterrätt (inte för att hon åt ett helt mål med potatisen men men) och även det smaskade hon i sig. Färdigäten och belåten med mat fulla magen, ansiktet och händerna, samt lite på mamma tänkte vi att ett bad skulle nog sitta fint nu och då plockade vi fram de nya badleksakerna och de var mycket spännande.




Efter badet var Tilde återigen glad en stund men somnade sedan i vagnen och mamma och pappa ska nu passa på att ta det lugnt och sätta sig framför tv:n och njuta efter en helt underbar dag tillsammans med sin älskling, tänk vad humöret kan pendla från dag till dag...

1 kommentar:

Frank och jag sa...

Tänk vad ens eget humör styrs av sitt barns humör. Mår Frank bra så mår jag bra och är Frank trött och grinig då är jag det också. Vilken härlig dag ni hade det och visst är det läckert när ens barn är nöjd. Jag brukade tänka: är det sähär det är att ha barn och är det sähär alla andra har det? KRAMEN